Розпродаж!
,

Активний балансир JK-B2A16S струм 2А на 2S 3S 4S 7S 8S 16S Lifepo4 Li-ion LTO JiKong

Оригінальна ціна: 4000,00 ₴.Поточна ціна: 2190,00 ₴.

Купити активний балансир JK-B2A16S струм 2А на 2S 3S 4S 7S 8S 16S для Lifepo4 Li-ion LTO JiKong збірок. ⚡ Доступні ціни ⚡ Доставка по Україні ⚡ Телефонуйте ☎ 099-635-50-50 ☎ 098-635-50-50 ⚡ Інтернет-магазин літієвих акумуляторів

Наявність: 10 в наявності

Артикул: B2A16S Категорії: ,
JKBMS-logo

Купити активний балансир JK-B2A16S струм 2А на 3S 4S 7S 8S 16S Lifepo4 Li-ion LTO з доставкою по Україні за доступною ціною.

Активний балансир JK-B2A16S на 3S 4S 7S 8S 16S осередків (будь-яка кількість від 2S до 16S) це рішення для системи управління Lifepo4, Li-ion, LTO акумуляторними батареями великої ємності з активним балансуванням 2А від провідного виробника SMART BMS . Для літієвих акумуляторів використання балансир обов’язково. Використання активного балансиру продовжує термін служби, підвищує ефективність, зменшує ризик передчасного виходу з ладу батареї. Також активний балансир JK-B2A16S можна використовувати спільно з будь-якими BMS для підвищення ефективності балансування.
Вся продукція компанії JiKong (BMS плати, LCD екрани, балансири) перевіряється та тестується на заводі виробника, тому Ви отримуєте гарантований робочий пристрій. 

Опис активного балансиру JK-B2A16S

Активний балансир JK-B2A16S підходить для вирівнювання напруги акумуляторних складання від 2 до 16 елементів/осередків. Струм балансування становить від 0,1 до 2А, причому струм вирівнювання не залежить від різниці напруг послідовно з’єднаних осередків/елементів в акумуляторному блоці. Діапазон вимірювання напруги елемента/комірки 1 – 5 В, точність ± 3 мВ. Працює з усіма видами осередків/елементів/батарей, представленими на ринку, такими як літій-залізо-фосфатні, літієві, титанові, свинцево-кислотні і т.д.

Активний балансир JK-B2A16S має функцію зв’язку через Bluetooth із програмним забезпеченням для мобільних пристроїв на без Android та IOS. У мобільному додатку можна контролювати стан балансування, а також змінювати налаштування.

На сторінці стану «Status» мобільної програми в режимі реального часу відображається така інформація:

  • напруга елементів/осередків,
  • загальна напруга батареї,
  • максимальне розкидання напруги елементів,
  • середня напруга елементів,
  • стан балансування,
  • поточний струм балансування,
  • внутрішній опір елементів/осередків.

На сторінці «Settings» мобільної програми можна встановити такі параметри:

  • кількість елементів/осередків,
  • напруга ідентифікації одного елемента/комірки,
  • різниця напруги елементів/осередків при якій включається балансування,
  • максимальний струм балансування,
  • напруга автоматичного відключення балансу,
  • опорне напруження збору даних.

Переваги активного балансира 2s 3S 4S 7S 8S 16S JK-B2A16S:

  1. Можливість використання різних типів акумуляторних елементів.
  2. Можливість зібрати акумулятори з різних елементів від 2S до 16S.
  3. Наявність iOS та Andriod програми для керування платою та контролем стану акумулятора через Blutooth.

Якщо Вам потрібний захист акумулятора від короткого замикання, перезаряджання, недостатнього заряду, захист струму, захист від перегріву необхідно використовувати BMS плату для LiFePo4 , Li-ion , LTO типів.

Основні характеристики активного балансиру JK-B2A16S

 

Модель B2A16S
Кількість елементів 2S~16S
Мінімальна напруга різниця між елементами для включення балансування від, ≤ 3 мВ
Напруга елемента, діапазон  1В ~ 5В
Вид балансів активне балансування
Струм балансування, А 0,1 – 2А (можна встановити в додатку)
Типи акумуляторів, що підтримуються Lifepo4, Li-ion, LTO і всі види свинцево-кислотних ак.
Діапазон електроживлення балансу, 20-100 В
споживана потужність 6-10 мА при 100 В,
Функція вимкнення за низької напруги для запобігання пошкодженню акумулятора. Так
Функція Bluetooth Додаток для Android та IOS
Підтримка RS485 Ні (опційно)
Додаткові порти зв’язку CAN (опційно)
Розмір 160мм*100мм*20мм
Діапазон робочих температур -20°C ~ 70°C;
Специфікація

Cуперконденсаторна технологія активного балансування JK-B2A16S:

Основний принцип роботи активного балансування B2A16S полягає в тому, щоб використовувати суперконденсатор як тимчасовий носій енергії, для передачі енергію від елемента з найвищою напругою, елемент з найнижчою напругою, до тих пір, поки напруги всіх елементів входять до збірного акумулятора будуть рівні . Технологія активного балансування працює постійно незалежно від режиму заряду або розряду акумулятора (BMS з пасивним балансиром працюють тільки на останньому етапі заряду) .

Комплектація активного балансиру JK-B2A16S

  • Активний балансир JK-B2A16S струм 2А на 2S 3S 4S 7S 8S 16S Lifepo4 Li-ion LTO із вбудованим Bluetooth;
  • Балансувальні дроти з роз’ємом (75 см);

У базовий комплект поставки НЕ ВХОДИТЬ : інструкція ( інструкція зі збирання та налаштування дивись нижче на цій сторінці).

ВАЖЛИВО! При неправильному підключенні активного балансира, некоректного налаштування програми, а також нетиповому використанні балансир  може вийти з ладу.

Гарантійні зобов’язання щодо заміни, ремонту та повернення не поширюються на деталі, комплектуючі, електронні блоки (балансири, BMS плати, LCD екрани, запобіжники, кабелі тощо). Здійснюючи покупку Ви погоджуєтесь з цими умовами. 

Складання та налаштування активного балансиру JK-B2A16S

Підключення балансира до осередків складання акумулятора

Принцип підключення аналогічний для різної кількості елементів/осередків далі «осередків» активного балансира JK (Jikong).

Підключення балансувального шлейфу

Балансувальний шлейф завжди має один чорний провід, який підключається до мінусової клеми крайнього «мінусового» осередку (на малюнку це крайній правий осередок). Далі по черзі кожен червоний провід (почин з боку чорного дроту, як на малюнку з права на ліво) підключається до перемичок послідовно з’єднаних осередків. Підключення триває до плюсової клеми крайнього осередку (на малюнку це крайній лівий осередок).

Зверніть увагу, до плюсової клеми крайньої «плюсової» комірки підключається також останній, крайній червоний провід шлейфу балансування (дивися на малюнку). З цього проводу здійснюється харчування балансира.

Для довідки живлення балансира здійснюється по крайніх проводах балансувального шлейфу (мінус позначається як “GND” “B-” плюс позначається як “Pwr” “B+”), які повинні бути підліковані до клем крайніх осередків складання (як показано на малюнку).

Метод перевірки правильності підключення балансувального шлейфу:

До підключення шлейфу до балансира JK (Jikong), за допомогою мультиметра перевірте:

  1. чи однакова напруга між двома сусідніми контактами на роз’ємі шлейфу.
  2. чорним щупом мультиметра торкаємося на контакт роз’єму чорного дроту шлейфу, червоним щупом мультиметра по черзі торкаємося контактів роз’єму шлейфу, і перевіряємо, чи напруга збільшується пропорційно на кожному кроці на напругу одного осередку, а на останньому контакті роз’єму відповідає загальному напруги. осередків).

Якщо перевірку за пунктами 1 і 2 пройдено успішно, значить балансувальний шлейф підключений до осередків правильно. Далі можна підключити шлейф до балансування.

Активний балансир JK-B2A16S підходить для акумуляторних блоків із 2–16 послідовно з’єднаними елементами. Коли напруга нижче 20 В, балансу необхідно забезпечити зовнішнє джерело живлення постійного струму 20-100 В.

Схема підключення активного балансира для акумуляторної батареї при кількості комірок 24S показана нижче на малюнку.

aktivnyy-balansir-24s-Jikong

Схема підключення активного балансу для акумуляторної батареї при кількості комірок менше 24S. На малюнку нижче показаний спосіб підключення для 20 елементів.

aktivnyy-balansir-20s-Jikong

Схема підключення активного балансу для акумуляторної батареї з напругою нижче 20В. Спосіб підключення показаний нижче. (Малюнок відповідає 3S. DC-DC boost module є модулем, що підвищує (у комплект не входить, купується окремо))

aktivny-balansir-3s-dc-preobrozovatel-naprjagenijaJikong

Схема підключення активного балансиру для акумуляторної батареї з напругою нижче 20В із зовнішнім джерелом живлення. Спосіб підключення показаний нижче. (Малюнок відповідає 3S. 20-100V DCpower є зовнішнім джерелом живлення (до комплекту не входить, купується окремо)).

aktivnyy-balansir-3s-vneshnee-pitanie-Jikong

З’єднання кількох балансувань

Активний балансир JK-B2A24S підтримує каскадування (об’єднання кількох збірок), що дозволяє використовувати балансир із більш ніж 24 елементами. Схема підключення каскадної установки представлена ​​на малюнку нижче.

aktivny-balansir-podkluchenie-bolshe-24-elementov

Налаштування активного балансиру Jikong JK-B2A16S через програму

За промовчанням пароль на вхід до програми 1234 , пароль для відкриття доступу до налаштувань 123456 .

Встановити програму завантаживши за посиланням
Завантажити IOS  програми управління активного балансиру (JK-B2A16S)
Завантажити  Andriod програми управління активного балансиру (JK-B2A16S)
Робота з додатком JK BMS (Jikong).

Спочатку увімкніть Bluetooth мобільного телефону, а потім запустіть програму. Натисніть значок у верхньому лівому куті, щоб просканувати пристрій. Клацніть на імені знайденого активного балансу JK (Jikong), наприклад «JK-B2A16S». Програма запитає пароль під час першого підключення. Пароль за промовчанням — « 1234 ». Програма автоматично запам’ятає пароль після підключення до активного балансу JK (Jikong). Для наступного підключення вводити пароль не потрібно. За бажанням Ви можете змінити назву та пароль.

При першому запуску необхідно вказати основні значення налаштувань балансу.

Зміна налаштувань виконується на закладці налаштувань, як показано у відео. Для відкриття доступу до налаштувань необхідно ввести пароль ” 123456″

Літій-іонні акумулятори а також балансири можна прочитати в статті на сайті вікіпедії.

Про компанію JK (JiKong)

JiKong – це китайська компанія, яка займається розробкою та виробництвом систем керування батареями (BMS). Компанія була заснована в 2012 році і базується в Ченду, Китай.

JiKong спеціалізується на виробництві BMS для літій-іонних батарей, які використовуються в різних пристроях, включаючи електромобілі, скутери, системи зберігання енергії, джерела безперебійного живлення та сонячної енергії.

Компанія пропонує широкий асортимент BMS, які відрізняються за розміром, потужністю та функціями. JiKong також пропонує індивідуальні рішення для клієнтів, які мають особливі потреби.

Ось деякі з ключових продуктів та послуг JiKong:

  • BMS для різних акумуляторних типів з послідовно з’єднаними елементами;
  • Активні балансувальники різних типів акумуляторних батарей;
  • пасивні балансувальники для різних типів акумуляторних батарей;
Вага 550 г
Розміри 210 × 150 × 40 мм
Кількість елементів

12S, 16S, 2S, 3S, 4S, 7S, 8S

Струм балансування

2A

Інтерфейси

Bluetooth

Brand

JK (JiKong)

JKBMS-logo

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Кошик